DISTRACȚIE DE WEEKEND. Concerte, filme și festivalul copiilor

Data publicării:
16 2011posteuca-33773

Capul de afiș este filmul „Zaraf”, povestea animată a primei grirafe din Franța, care a zburat cu balonul din Egipt la Paris. Peliculele, pline de inocența copilăriei, vor putea fi urmărite între 16 și 21 noiembrie, la cinema Studio, Cinema Eforie sau la Sala Elvila Popescu.

Și tot astăzi avem două concerte, așa că trebuie să vă împărțiți: Țapinarii de la ora 22.00 în Club Legere Live și Omul cu Șobolani, tot de la ora 22.00 în club Fabrica.

Pentru sâmbătă avem o propunere sonoră de la BeWere - pianista Joanna Mac Greggor. Festivalul SoNoRo o aduce în România pe celebra instrumentistă britanică într-un concert excepțional, la Palatul Bragadiru, de la ora 21.00. Și tot pentru sâmbătă, de la ora 19.00, la sala Arcub vă recomandăm piesa de teatru „Comedie pe întuneric”. O simplă pană de curent generează într-o familie un lanţ de surprize amuzante.

Terminăm weekendul cu un concert al lui Grigore Leșe la Sala Radio. Cântărețul din Maramureș propune un spectacol special „Muzici nemăsurate de pe drumul mătăsii” alături de invitați din Pakistan, Siria şi Iran. Tot duminică, și tot teatru. La Arcub, de la ora 19.00, puteți urmări „Două poveşti de amor” - un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de Cehov.

Acest weekend este cel al fanilor Twilight. Ultimul film din Saga Twilight a apărut în cinematografe. Aflăm finalul poveștii dintre Bela și Edward.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri