DNA face verificări în privința contractului dintre RCS-RDS și Dumitru Dragomir

Data publicării:
dumitru dragomir - mfax

Contractul este chiar obiectul șantajului pentru care a fost arestat directorul general Antena Group.  

Ancheta legată de acest contract se află faza verificărilor, a actelor premergătoare, nicio persoană nefiind pusă sub învinuire. După cercetarea contractului şi a împrejurărilor în care a fost încheiat acesta, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) vor stabili dacă încep urmărirea penală sau închid dosarul.

În referatul cu propunerea de arestare a lui Alexandrescu, procurorii au menţionat că acesta l-a şantajat pe administratorului RCS&RDS să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunându-i că altfel va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că a dat mită 3,5 mil. euro pentru a obţine drepturile de transmisie pentru unele meciuri.

La sediul central al DNA a dat declaraţii în calitate de martor, în 30 mai, şi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Acesta a spus, la ieşirea din sediul DNA, că între trustul Intact şi RCS&RDS este o luptă „între doi elefanţi”, iar el nu a greşit „din punct de vedere legal” cu nimic şi nu a încasat niciun leu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri