Două persoane, împușcate în Mangalia. Una dintre victime a murit

Data actualizării: Data publicării:
elicopter smurd 112

Doi bărbați au fost împușcați în urma unui conflict, pe o stradă din Mangalia, cu o armă de vânătoare. Una dintre victime a murit.

Actualizare 15:00 - În conflict sunt implicate 3 persoane, printre care un bărbat de 42 de ani care i-ar fi împușcat pe alți ceilalți doi. O victimă a fost împușcată în picior, alta în abdomen. Cea din urmă a decedat.

„Din informațiile pe care le deținem ar fi fost vorba de un conflict spontan. Politiștii l-ar fi identificat pe cel care i-a împușcat pe cei doi cu o armă de vânătoare deținută ilegal. Suspectul este audiat acum de polițiști”, a declarat Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanța, pentru Digi24.


La faţa locului, pe strada Farului din Mangalia, s-au deplasat un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD, însă atunci când cadrele medicale au ajuns la faţa locului au constatat că nu era nimeni acolo, iar cele două persoane rănite fuseseră transportate la Spitalul Municipal Mangalia.

Una dintre victime se afla în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale au încearcat resuscitarea acestuia, însă bărbatul a decedat.

Elicopterul SMURD s-a deplasat la spital pentru a prelua unul dintre cei doi pacienţi şi a-l duce la unitatea medicală din Constanţa.

Redactor : Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri