Doi bărbați s-au luat la bătaie după ce copiii lor s-au certat din cauza unui leagăn

Data publicării:
bataie iasi

Doi copii din Iași s-au certat din cauza unui leagăn dintr-un parc și și-au chemat tații, iar cei doi bărbați s-au luat la bătaie. Incidentul a fost filmat și publicat pe rețelele sociale.

Incidentul între cei doi copii, de 9, respectiv 11 ani, a pornit de la un leagăn dintr-un parc de joacă. Copiii s-au certat şi unul dintre ei şi-a sunat tatăl, care i-a făcut observaţie celuilalt copil. La rândul său, şi acesta şi-a chemat tatăl. Supărat că cineva i-a făcut observaţie copilului lui, a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe celălalt adult.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totul a fost filmat de cineva care trecea prin zonă. Imaginile au fost văzute şi de către poliţişti, care s-au autosesizat şi au început cercetările într-un dosar de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din fața unui bloc din municipiul Iași, l-ar fi agresat fizic cu pumnii și picioarele pe un alt bărbat, de 45 ani, din municipiul Iaşi, de faţă fiind şi alte persoane”, a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, potrivit Mediafax.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore într-un dosar de loviri sau alte violențe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În urma audierilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, procurorii au decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri