Video. Doi câini de luptă au atacat trei oameni, la Iași

Data actualizării: Data publicării:
atac caini

3 oameni din Iaşi au ajuns la spital după ce 2 câini de luptă au scăpat dintr-o curte şi au atacat la întâmplare. Unul dintre cei răniţi are piciorul sfârtecat. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoţional.

Actualizare 16:00"Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi a fost solicitat să intervină pentru două persoane muşcate de câine în zona străzii Sf. Andrei din Iaşi. S-a dirijat de urgenţă un echipaj cu asistent, iar la locul solicitării au găsit o fată de 22 de ani cu plăgi muşcate, regiunea genunchi stâng şi mână stângă, şi un bărbat de 66 de ani cu plăgi muşcate, membru superior drept. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă au fost transportate la UPU de la Spitalul Sf. Spiridon pentru investigaţii de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Cel de-al doilea bărbat, care a fost muşcat în zona organelor genitale, a fost preluat de un Echipaj de prim ajutor şi transportat la Spitalul "C.I.Parhon", la secţia de Urologie.

"În cea mai gravă stare este un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a fost muşcat la nivelul zonei genitale, cu avulsie de testicul stâng. După ce a fost preluat, a fost direcţionat la Spitalul "C.I. Parhon", la secţia de Urologie", a declarat, pentru Agerpres, prof.univ.dr. Diana Cimpoieşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.


Totul s-a întâmplat într-un cartier din Iași, aproape de centrul orașului. Cei doi câini de rasa Boxer au scăpat din curtea unde erau închiși, după ce au sărit gardul de 2 metri înălțime, și au atacat o tânără de 21 de ani, care trecea pe stradă.

Alți doi bărbați au fost răniți, când au încercat să intervină. Întreaga întâmplare a fost filmată de o vecină.

Patrupezii nu au fost de oprit până când proprieteara nu a ieșit să-i liniștească.

Cele trei victime au fost transportate la spital, unul dintre bărbați fiind rănit grav.

 

Vecinii spun că au făcut nenumărat plângeri, după ce patrupezii au atacat în trecut și alte persoane, însă nu s-au luat măsuri. Proprietara câinilor spune ca are toate actele în regulă pentru a-i ține în curte. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei. 

La faţa locului au ajuns un echipaj al SMURD şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, toate cele trei persoane fiind transportate la spital. Primele informaţii arată că unul dintre bărbaţi este în stare mai gravă, potrivit presei locale.

La faţa locului se află jandarmi şi poliţişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri