Doi copii, răniţi într-un accident rutier produs pe DN 7

Data publicării:
112

Doi copii au fost răniţi sâmbătă într-un accident rutier produs pe Drumul Naţional 7, în judeţul Argeş, unde un autoturism s a izbit de un TIR care a derapat în condiţii de ploaie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Drăganu dinspre judeţul Vâlcea, pe un drum în pantă.

Primele informaţii de la faţa locului arată că un autotren a derapat în condiţii de ploaie, iar remorca acestuia a rămas transversal pe şosea, blocând drumul. Autoturismul în care se aflau doi adulţi şi doi copii s-a izbit de TIR.

În urma impactului, cele patru persoane aflate în autoturism, între care doi copii de 11 şi 16 ani, au fost rănite şi iniţial au primit îngrijiri medicale la faţa locului de la medicii de pe ambulanţă. Ulterior, cei doi copii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat din cauza remorcii autotrenului care blochează complet un sens şi parţial celălalt sens de mers pe DN 7.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri