Doi frați de 21 și 22 de ani au murit într-un accident, în Brăila. Mașina lor s-a izbit de un gard și a luat foc

Data publicării:
smurd-explozie-cazan-tuica-primar-botosani

Doi tineri de 21 și 22 de ani au murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc, în comuna Bărăganul, din județul Brăila.

Potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea”, accidentul s-a produs la ora 2.00 în comuna Bărăganul. Potrivit informațiilor ISU, o mașină a lovit un gard şi a luat foc.

Unul dintre tineri a fost găsit mort în mașină, în timp ce celălalt a fost proiectat în afara mașinii. Acesta a fost resuscitat de cadrele medicale, însă fără rezultat favorabil. La ora 3.00 a fost declarat și decesul acestuia.

Mașina a ars în totalitate, fiind afectat de incendiu și gardul respectiv.

Tinerii aveau 21 și 22 de ani.

Citește și: Un copil și o femeie, uciși în propria curte de un șofer teribilist, beat la volan. Accidentul, live pe Facebook

Cei doi tineri care au murit erau frați

Cei doi tineri de 21 și 22 de ani care au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc, în comuna Bărăganul din județul Brăila, erau frați. Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Brăila, accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari.

Trupul șoferului a fost găsit carbonizat. „S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, au anunțat polițiștii, potrivit cărora cei doi erau frați.

Citește și: „Dacă mor, mor, asta e!” De ce preferă românii să traverseze neregulamentar

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri