Doi morți și cinci răniți, într-un grav accident rutier în județul Buzău

Data actualizării: Data publicării:
smurd victime salvare

Două persoane și-au pierdut viața și cinci au fost rănite, în urma unui accident în care au fost implicate luni dimineață trei autoturisme. Accidentul s-a petrecut pe DN1B, între Buzău și Mizil, în dreptul localității Popasul Merei.

Accident-noaptea-3-reporter buzoian
Foto: reporterbuzoian.ro

Circulația este blocată de mai bine de o oră pe ambele sensuri și s-au format coloane de mașini pe o distanță de circa doi kilometri, scrie News.ro.

La fața locului sunt echipaje de poliție și ambulanțe.

Accidentul a avut loc în localitatea Merei, în jurul orei 6:00, după ce un autoturism Volkswagen în care se aflau două persoane a intrat pe contrasens și a lovit alte două autoturisme care veneau din sens opus. Prima maşină lovită a fost acroşată în partea stângă, iar cea de a doua, un autoturism BMW, a fost lovită în plin şi aruncată în afara şoselei.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa două persoane din autoturismul BMW, iar alte cinci au fost rănite, suferind diverse fracturi şi traumatisme. Toţi cei cinci răniţi - două femei şi trei bărbaţi - au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Buzău, potrivit News.ro. 

Infotrafic anunțase inițial un bilanț de doi morți și trei răniți.

Persoanele aflate în cele două maşini lovite sunt membrii unei familii din judeţul Vrancea, care se întorceau din concediu de la munte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri