Sari la conținut

Doi tineri au fost loviți cu pumnii și picioarele pentru că au atras atenția unor vecini că sunt gălăgioși, în Capitală

Patru bărbaţi din Sectorul 4 al Capitalei au bătut doi tineri în scara unui bloc pentru că le-au atras atenţia că sunt prea gălăgioşi; trei dintre ei au fost reţinuţi de poliţişti.

blocuri comuniste bucuresti

FOTO: Shutterstock

Patru bărbaţi au bătut doi tineri, vineri noapte, în scara unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, pentru că le-au atras atenţia că sunt prea gălăgioşi. În urma plângerii unuia dintre tineri, cei patru agresori au fost duşi la poliţie pentru declaraţii, iar trei dintre ei au fost reţinuţi, potrivit News.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de vineri spre sâmbătă un tânăr din Sectorul 4, împreună cu un prieten aflat în vizită, a atras atenţia mai multor persoane că sunt prea gălăgioase şi derajnează liniştea locatarilor.

Patru bărbaţi din acest grup i-au bătut pe cei doi tineri în scara blocului, lovindu-i de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, apoi au fugit.

Unul dintre tineri a depus plângere la poliţie, iar cei patru agresori au fost prinşi, fiind duşi la secţie pentru declaraţii. Trei dintre ei au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe.