Doi tineri, reținuți pentru tâlhărie. Au coborât din mașină și au atacat un biciclist care mergea în fața lor ca să-i fure telefonul

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție
Doi tineri, reținuți pentru tâlhărie. Au coborât din mașină și au atacat un biciclist care mergea în fața lor ca să-i fure telefonul.

Doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie, după ce au coborât din maşină în care se aflau în trafic şi l-au lovit cu un băţ în cap de un adolescent care se deplasa cu bicicleta în faţa lor, furându-i telefonul mobil, informează IPJ Brăila.

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 poliţie Rurală Viziru au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore doi tineri în vârstă de 17 şi 22 de ani, ambii din comuna Tufeşti, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01:00, pe raza localităţii Tufeşti, cei doi tineri au coborât dintr-un autoturism, care se deplasa în spatele unui tânăr aflat pe bicicletă, în vârstă de 16 ani, din comuna Stăncuţa, pe care l-ar fi lovit cu un băţ în zona capului şi i-ar fi sustras telefonul mobil.

„În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila, informează Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri