Sari la conținut

Dolj: Un tânăr a murit după ce a fost lovit de un tren

Două trenuri au întârzieri de aproximativ 60 şi 30 de minute, miercuri, după ce unul dintre ele a lovit un tânăr în zona unei pasarele din localitatea doljeană Coţofeni, victima decedând, scrie News.ro.

gara tren cfr calatori - captura digi24

Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 13.15, când un tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Bihor care era agent de pază şi însoţea un tren de marfă a fost lovit de locomotiva trenului IR 1823, ce se deplasa pe ruta Bucureşti - Cluj Napoca.

“Accidentul, semnalat la ora 13.15 minute, a avut loc în zona pasarelei auto de la Coţofeni. Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.  

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei pentru a face cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul.

Garnitura care l-a lovit pe bărbat înregistrează o întârziere de aproximativ o oră, în timp ce un alt tren are o întârziere de aproape 30 de minute, la ora transmiterii acestei ştiri.

"Conform procedurii, trenul nu poate fi pus în mişcare până organele abilitate nu efectuează cercetarea la faţa locuului. Astfel, trenul implicat în incident a înregistrat o întârziere de 59 minute iar cel de-al doilea, aflat în spatele acestuia pe linie, o întârziere de 28 de minute", a declarat Roberta Cătănescu, din cadrul biroului de presă al CFR Călători.

Pe aceeași temă