Dorel de Castranova frânge stâlpi (nu inimi)

Data publicării:
stalpi doborati de dorel

„S-a luat curentul!”, au exclamat oamenii din patru comune din Dolj. Imediat, au urmat apelurile la compania de electricitate.

„Au fost identificați în teren cinci stâlpi de medie tensiune doborâți. Din primele verificări, la fața locului, s-a constatat cî ar putea fi vorba de un utilaj agricol care a deteriorat cei cinci stâlpi”, a explicat Roxana Mărgineanu, specialist în comunicare la compania CEZ România.

Puşi la curent cu cele întâmplate, poliţiştii l-au identificat rapid pe vinovat.

Un tânăr de 35 de ani din localitatea Castranova a manevrat utilajul pe un câmp agricol, nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat stâlpii reţelei eletrice, distrugându-i", a anunțat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Paguba din câmp a avut efecte imediate în frigidere. „Lada s-a dezghețat, frigiderul la fel, combina frigorifică ... e foarte greu, așteptăm, că nu e după noi, e dupa ei”, spune un tânăr

Chiar şi aşa, oamenii nu şi-au pierdut simţul umorului. Cum o să vă descurcaţi? întreabă reporterul. „Păi probabil o să dormim mai devreme”.

Pentru paguba produsă, bărbatul vinovat e urmărit penal pentru distrugere şi va trebui să plătească şi reparaţiile - aproximativ 20 de mii de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri