Două drumuri au intrat în reparații la puțin timp după inaugurare

Data publicării:
centura

Centura ocolitoare a oraşului Caransebeş a fost inaugurată oficial în 2011. După opt luni s-a închis însă pentru reparaţii, care au durat aproape 90 de zile. După alte opt s-a închis din nou. De data aceasta a alunecat terenul de lângă un pod. Tot trei luni spun constructorii că vor dura reparaţiile.

Cei mai afectați sunt şoferii de tiruri. De când a fost inaugurată centura, ei nu mai au voie să treacă prin oraş fără să plătească o taxă de tranzit.

Practic, este blocat accesul la DN6, care leagă Bucureştiul de Timişoara. Şoseaua de centura a Caransebeşului are 12 kilometri şi a costat 30 de milioane de euro.

Şi centura Aradului a fost inaugurată cu fast în decembrie 2011, dar şi acum se lucrează la ea. Specialiştii se ocupă de sistemele de iluminat şi de avertizare electronică, iar pentru asta, au oprit accesul pe o bandă de aproape o săptămână.

Deși este weekend și nimeni nu lucreazã, banda rămâne, totuși, închisă. Șoferii nu au de ales, așteaptă resemnați să se deschidă drumul.

Centura Aradului a costat inițial 430 de milioane de lei. Ulterior, din cauza unor greșeli de proiectare care au trebuit remediate prețul a a ajuns la aproape 788 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri