Două drumuri închise și restricții de trafic pe alte trei, din cauza zăpezii

Data publicării:
drum zapada

Circulația de drumul DN2D, la limita cu județul Vrancea, a fost întrerupt din cauza unor copaci căzuți pe carosabil. În zona a și nins mult, iar vântul viscolește zăpada.

De asemenea, în judeţul Covasna, traficul rutier este întrerupt pe DN10, în zona Întorsura Buzăului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă.

Pe DN2D Ojdula - limita cu judeţul Vrancea şi pe DN11 Breţcu - Oituz este restricţionat accesul autovehiculelor neechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Argeş, începând cu ora 12:15, pe DN73 Câmpulung - limita cu judeţul Braşov şi pe DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte a fost restricţionat accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone care nu sunt echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă, în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire.

Începând cu ora 12:00, traficul pentru autovehiculelor neechipate a fost restricționat în judeţul Braşov, pe DN1, între Dârste şi limita cu judeţul Prahova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri