Două incendii în Capitală, o femeie a murit

Data publicării:
28122012 20incendii 20bucale-40928

O ţigară uitată aprinsă a fost cauza incendiului izbucnit în locuinţa din cartierul Vitan. Femeia care dormea în camera unde a început focul a murit. Soţul ei, aflat într-o altă încăpere, a reuşit să să se salveze.

„Când am ieşit din sufragerie, am văzut fum de nu puteam sa mai stau. Strigam. Am luat o cămașă și am început să dau să sting, dar nu se mai putea. Focul pornise în sus”, a spus soțul victimei.

Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au reuşit să stingă flăcările după o oră.

Incendiu a fost şi în cartierul Colentina. Trei imobile au fost cuprinse de flăcări.

Focul a pornit de la un atelier de încălțăminte, iar până la sosirea pompierilor, s-a extins cu repeziciune si la alte două case.

„A fost o intervenţie dificilă din cauza cantității mari de materiale combustibile. Cele trei case erau foarte apropiate”, a declaratFlorin Chiojdoiu, purtător de cuvânt ISU Bucureşti.

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feței si brațului stâng

În urma incendiului un bărbat a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feței si a brațului stâng. Pentru lichidarea incendiului pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore, timp in care au intervenit cu cinci autospeciale cu apă și spumă.

Misiunea pompierilor a fost una destul de dificilă și pentru că în atelierul de încălțăminte se aflau materiale inflamabile, iar casele erau lipite una de cealaltă.

Până ce flăcările au fost potolite, vecinii au stat cu sufletul la gură ca nu cumva incendiul să se extindă și la casele lor. Din fericire, proprietarii păgubiți aveau locuințele asigurate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri