Două microbuze blocate pe A2

Data publicării:
viscol iarna zapada

 ACTUALIZARE 13.06: Două microbuze sunt blocate la această oră pe autostrada A2, pe sensul de mers către Constanța. 

Trei persoane se află în cele două mașini. 

Cele patru utilaje care au fost trimise să deszăpezească microbuzele au rămas blocate la rândul lor. 

„De la kilometrul 73 am ajuns la kilometrul 74 și aici am rămas blocați. Nu suntem numai noi, mai sunt câteva mașini în spatele nostru. Am înțeles că la kilometrul 89 se află primul refugiu”, a declarat o pasageră. 

Șoferul a precizat că a sunat la firma de la care provine microbuzul, dar nu a venit nimeni. 

„Am plecat la ora cinci dimineața din București. Era poliția la intraea pe autostradă, dar nu ne-a spus că e blocată”, a precizat șoferul. 

De asemenea, niciunul dintre drumurile care leagă București de Constanța nu mai sunt deschise, inclusiv Autostrada A2. 


O pasageră a microbuzului a declarat că, de când au venit utilajele de deszăpezire nu au înaintat mai mult de doi sau trei metri. 

„Au venit vreo patru utilaje, dar s-au blocat. Noi stăm blocaţi pentru că și utilajele s-au blocat. Acum o jumătate de oră, la apelurile noastre telefonice, a mai venit un utilaj. Nu ştiu dacă ne-am deplasat doi sau trei metri. E un infern.Combustibilul mai are puţin şi îl va termina. E cumplit. Nimeni nu vine să ne ajute cu nimic”, a declarat Petra Dogărescu, pasageră în microbuzul blocat.

Microbuzul a rămas blocat pe sensul de mers București-Constanța.

Pasagera a declarat că atunci când a sunat șoferul la 112 au fost întrebați de ce pornit pe autostradă, deși tot polițiștii le-au dat voie să intre pe A2.

„Când a sunat şoferul, unul din domni a spus de ce am pornit pe autostrada, pentru că s-a anunțat că va fi timpul rău. În schimb, am avut liberă trecere pentru că la sensul giratoriu, când să intrăm pe autostradă, era poliţia și ne-a dat voie să trecem. Am pornit pe considerentul că aceste utilaje, mergând în faţă, ne creeaza posibilitatea de a merge în faţă”, a declarat Petra Dogărescu.


Dacă întâmpinaţi probleme din cauza ninsorii, puteţi legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (redacție@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi contacta telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Este important să ne scrieţi numele dumneavoastră şi locul de unde le transmiteţi.

Şi DigiFM vă stă la dispoziţie! Printr-un mesaj la 0774.600.600, daţi-le de veste colegilor de la DigiFM şi ţării întregi cum este vremea şi cum se circulă în zona în care vă aflaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri