Două persoane înțepate cu o seringă, pe stradă, la Alba Iulia

Data publicării:
Seringa GettyImages septembrie 2015
Foto: Gulliver/GettyImages

Polițiștii din Alba Iulia cercetează împrejurările în care un bărbat și o femeie din oraș au ajuns la Secția de Urgențe a Spitalului Județean cu înțepături provocate de doi tineri, pe stradă, relatează Mediafax.

La solicitarea Inspectoratului de Poliție Județean Alba, la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia au fost analizate fișele UPU pentru perioada 30 mai – 3 iunie, pentru a se comunica situația persoanelor care s-au prezentat cu răni produse prin înțepare și au cerut îngrijiri de specialitate.

„În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu. Pacienților li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale si HIV”, a declarat Alexandra Mateș, reprezentantul spitalului.

Potrivit IPJ Alba, s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efecturază cercetări pentru identificarea agresorilor.

Se pare ca aceștia sunt doi tineri, posibil minori, iar incidentul s-a produs în zona industrială din Alba Iulia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri