Două tiruri au ars în Vama Borş după ce unul dintre ele a explodat

Data publicării:
papiote

Două tiruri au ars ca nişte torţe în parcarea unui hotel din Vama Borş după ce rezervorul unuia dintre ele a explodat. Flăcările s-au intensificat din cauza vântului extrem de puternic. Tot vântul a ameninţat să timită scânteile la o benzinărie aflată la mai puţin de 100 de metri şi către hotelurile din zonă.

Unul dintre tiruri transporta burete de împachetat mobilă în Germania. Şoferul Gabriel Ciufu s-a oprit în Vama Borş pentru că în weekenduri este interzisă circulaţia pe şoselele din Ungaria. Chiar în momentul în care făcea o verificare a mărfii din remorcă, s-a produs o puternică explozie, care a incendiat şi un al doilea tir. După ce s-a dezmeticit din şoc, bărbatul a încercat să salveze ce se mai putea.


De patru autospeciale au avut nevoie pompierii să stingă flăcările, pentru că tirurile au fost cuprinse rapid de flăcări. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât la o aruncătură de băţ se aflau pompele unei benzinării.

Pompierii au deschis o anchetă pentru a afla ce anume a dus la explozia rezervorului cu motorină al tirului care a provocat incendiul. Misiunea va fi grea, spun ei, pentru că flăcările au făcut scrum toate componentele maşinii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri