Drama încercării de a salva bebeluşul aruncat în WC. "Colegul meu a sărit în hazna fără caschetă"

Data actualizării: Data publicării:
politisti bebelus

Bebeluşul aruncat de mama sa într-un WC dintr-o gospodărie din localitatea prahoveană Gorgota şi salvat miercuri de doi poliţişti a murit la Maternitatea din Ploieşti. Pe numele femeii, autorităţile au deschis dosar penal, cercetând-o pe aceasta pentru omor.

politisti bebelus
FOTO: Facebook Poliţia Română

Copilul a murit în Maternitatea din Ploieşti la câteva ore după ce a fost salvat din WC-ul respectiv.

Surse din Poliţie au declarat că nou-născutul, o fetiţă, a fost aruncat în WC şi acoperit cu frunze. Poliţiştii au auzit scâncetele copilului, l-au scos pe acesta din hazna.

Cei doi poliţişti care au încercat să salveze viaţa bebeluşului sunt agent șef adjunct Iordache Leonard și agent Vasile Alexandru Bogdan.

Fără să stea pe gânduri polițiștii au dărâmat WC-ul de unde se auzeau zgomotele, au scos pruncul din hazna și i-au acordat primul ajutor.

„Colegul meu a sărit în hazna fără caschetă, dar spre norocul lui nimeni nu i-a cerut ordin de serviciu”, a scris pe pagina de Facebook Marian Godină.

Agentul Vasile Alexandru Bogdan, cel care a masat pieptul copilului cu degetul pentru a-l menţine în viaţă până la sosirea echipajului Ambulanței, are 29 de ani și lucrează în Poliție de doar șase luni.

Acesta a fost încadrat din sursă externă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri