Video Drifturi periculoase cu bolizi de lux în parcarea unui mall din Capitală. Șoferul unui Ferrari, la un pas de a acroșa un spectator

Data actualizării: Data publicării:
drifturi mall
Drifturi periculoase în parcarea unui mall din București Foto: captură video

Manevre periculoase, seara, în parcarea unui mall din nordul Capitalei. Șoferii au profitat de faptul că la acea oră poliția nu era în zonă și și-au testat bolizii. În imagini se vede cum fac drifturi în mijlocul unor curioși și puțin a lipsit ca unul dintre ei să fie lovit. Când au auzit sirenele mașinilor de poliție, toți au plecat de acolo.

Dornici de a se da în spectacol şi de a-și etala mașinile de lux, șoferii au făcut drifturi în parcarea unui mall din nordul Capitalei.

Unii dintre ei, încântați de audienţă, au uitat că pot pune în pericol viața celor din jur. În imagini vedem cum șoferul unui Ferrari este la un pas să acroșeze un bărbat care filma.

La scurt timp după acest moment, alți trei tineri, dornici să-și exerseze talentul la volan au început să facă întoarceri cu frâna de mână trasă. Șoferii au fost la un pas să se ciocnească unii de ceilalți.

„A sărit cauciuc, dar tu știi cum s-a oprit? Milimetric” - și-au împărtășit martorii impresiile la cald.

„Nu trebuie să facem așa ceva în locuri publice, cu atât mai mult cu cât sunt oameni foarte aproape de mașini care filmează, e noapte, anvelopele lasă fum și bineînțeles putem crea situații periculoase. Aș recomanda pasionaților auto să vină pe circuite, la evenimente. Nu de puține ori au fost incidente, mașini atinse la viteze mici, spoilere sparte, faruri”, spune pilotul Sorin Ene.

Trei persoane au sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. Până să ajun poliția, toți șoferii au plecat.

Șoferii care fac drifturi ilegale pot fi sancționați, în prezent, doar pentru deranjarea ordinii publice. Din 27 februarie însă, confrom noilor reglementări, aceștia pot rămâne fără permis de conducere pentru 30 de zile.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri