Drum spre Vama Nădlac, blocat de un protest

Data publicării:
pecica

Protestul a început puţin după ora 11, când aproximativ 50 de oameni au început să traverseze pe o trecere de pietoni de pe Drumul Naţional 7, o şosea foarte circulată, care duce la vama din vest. Oamenii vor să se renunţe la decizia de desfiinţare a administraţiilor financiare din Pecica şi Nădlac.

Decizia de a muta sediul Fiscului la Arad va afecta 30.000 de localnici şi 1.500 de firme.

Ce o să facă? O să ia drumul Aradului ca să-şi rezolve problemele? Vă daţi seama că vor fi în jur de 500 de dosare de ajutor de lemne pentru care trebuie adeverinţe, lucru pe care până acum îl rezolvam noi şi acum nu se mai poate”, a susținut Letiţia Stoian, primarul comunei Semlac.

„Trebuie să rămână Adminstraţia financiară la Pecica, cel puţin la Pecica, dacă nu şi la Nădlac”, a completat și Pentru Antal, primarul oraşului Pecica.

Protestul de pe şosea i-a nemulţumit pe unii şoferi.

Nu este prima dată când oamenii au blocat Drumul Naţional 7 pentru a atrage atenţia autorităţilor. Un protest similar a avut loc acum două săptămâni, la Nădlac, iar un altul vinerea trecută, la Pecica. În urma reorganizării ANAF, va exista un singur sediu al administraţiei financiare pentru tot vestul ţării, la Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri