Sari la conținut

Drumul național unde viteza medie de deplasare a fost de 10 kilometri pe oră

Pe toată Valea Prahovei mai mult s-a stat decât s-a circulat. Drumul de la Azuga până la Predeal se parcurge într-o oră și jumătate, iar viteza de deplasare este între șase și șapte kilometri pe oră.

Din cauza blocajelor din trafic, distanţa între Ploieşti şi Braşov, aproximativ o sută de kilometri, s-a parcurs chiar şi în patru ore. Cele mai mari probleme au fost între Comarnic și Brașov, adică exact pe sectorul în care DN1 are aproape în întregime o singură bandă pe sens. E zona în care sunt stațiunile Sinaia, Bușteni, Comarnic, Azuga, Predeal și poarta spre Poiana Brașov, Râșnov și Rucăr-Bran.

În mai mult de două ore am facut 20-30 de km. La Sinaia e un dezastru, la Nistorești, la fel!”, a spus un șofer.

„Absolut groaznic și fără niciun motiv, pentru că dacă aș fi văzut lucrări ceva, dacă aș fi văzut motivul pentru care se circulă așa, aș fi înțeles. Dar nu accident, nu lucrări, absolut niciun motiv”, a adăugat un alt șofer.

Poliţiştii recomandă ca variantă ocolitoare DN1A. De altfel, în această seară, agenţii rutieri au deviat traficul dintre Brașov și Ploiești pe această rută, pentru mai bine de trei ore.

Citiți și:

Experiment Digi24. Ruta care evită aglomerația de la Agigea
Turiștii chinezi cheltuiesc în vacanțele în străinătate cât produce România într-un an
Preşedinţii comisiilor din Camera Deputaților vor avea la dispoziție mașini de serviciu și în vacanță
Rezervările „last minute” au crescut cu 25%. Care sunt destinaţiile preferate de români
ITALIA. Amenzi pentru „rezervarea” șezlongurilor pe plajele publice