DRUMUL SPRE CASĂ. Coadă de peste 30 de kilometri pe Autostrada București-Pitești

Data publicării:
politiecrop

ACTUALIZARE 20.16. Traficul este îngreunat pe Autostrada București-Pitești, unde s-a format o coadă de cel puțin 30 de kilometri. În schimb, pe Autostrada Soarelul, traficul se desfășoară fără probleme. 

ACTUALIZARE 18.22. Potrivit Infotrafic, traficul dinspre Constanţa spre Feteşti a fost reluat.

ACTUALIZARE 17.45. O maşină a luat foc pe Autostrada Soarelui, în dreptul staţiei de taxare de la Feteşti. Traficul dinspre Constanţa spre Feteşti este blocat.

Nicio persoană nu a fost rănită. „În mod cert, nicio persoană nu a fost rănită și nicio persoană nu a avut viața sau sănătatea în pericol”, a declarat, la Digi 24, șeful Poliției Autostrăzi, Carol Varna. 

ACTUALIZARE 17.30. Potrivit Infotrafic, din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru maşini, traficul rutier pe sensul spre Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 22+ 500 de metri.

Din primele informaţii obţinute de la faţa locului rezultă că nu s-au înregistrat victime.

Pe anumite porţiuni ale autostrăzii, se circulă în coloană, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către Capitală.  

ACTUALIZARE 14.00. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 14.05, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Trafic intens este aşteptat şi pe drumul dinspre munte. Una dintre cele mai aglomerate şosele în preajma sărbătorilor este, fără îndoială, Drumul Naţional 1.

Mii de români care au petrecut sărbătorile în ţară se întorc la muncă în străinătate. Chiar dacă numărul lor nu a mai fost atât de mare ca în alţi ani, poliţiştii de frontieră se aşteaptă ca traficul prin vămi să fie destul de intens. Cu toate acestea, speră ca timpul de aşteptare să nu fie mai mare de 10 minute.

La stația de taxare de la Fetești sunt deschise doar trei case de taxare, iar în orele următoare se vor deschide, probabil, alte două, astfel încât traficul să fie cât mai fluent. Autostrada Soarelui va fi, astăzi, una dintre cele mai aglomerate șosele din țară.

Și DN1 a început să se aglomereze. Din ce în ce mai mulți șoferi vin dinspre munte înspre Capitală. Polițiștii spun că se așteaptă ca în orele următoare Drumul Național 1, în special în zona stațiunilor montane, să se aglomereze și este posibil să apară coloane de mașini de câțiva kilometri.

Oamenii care lucrează în străinătate și și-au petrecut sărbătorile în țară se pregătesc să se întoarcă la muncă. Din acest motiv, se așteaptă ca vămile din vestul țării să se aglomereze începând din această seară. Punctul culminant va fi mâine, în a treia zi de Paști. Numai prin punctele de frntieră din Timiș și Arad sunt așteptate să treacă 30.000 de persoane. În cursul zilei de mâine, aproximativ 100.000 de oameni vor tranzita Vama Borș, spun reprezentanții poliției de frontieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri