Drumul spre mare, cu viteză redusă. A2 este plină de gropi

Data publicării:
29032013-2013-04-15-13h12m24s200

Aceasta este singura porţiune din Autostrada Soarelui construită din plăci de beton, care, acum deteriorate fiind, pun în pericol nu numai siguranţa circulaţiei ci şi viaţa şoferilor.

CNADR a început reparaţiile, dar autostrada nu va fi închisă şi asta pentru că circulaţia va fi deviată pe două benzi pe perioada lucrărilor. Aşadar, mai mult ca sigur sezonul estival va debuta cu o autostradă care se va prezenta ca un imens şantier în aer liber.

Veştile proaste nu se opresc însă aici. De la Feteşti şi până la Constanţa nu a fost amenajată nici o toaletă şi nu există nici o benzinărie deschisă. Potrivit autorităţilor, în plin sezon estival, în zilele de vârf, numai pe un singur sens circulă peste 40.000 de maşini.

Cei peste 40.000 de turişti care sunt aşteptaţi pe litoral în vacanţa dintre 1 Mai şi Paşte vor fi cazaţi în hoteluri complet renovate.

Nu tot litoralul arată ca desprins din cataloagele operatorilor de turism. Multe dintre clădirile şi terasele părăsite nu au dispărut, iar unele plaje aşteaptă încă să fie concesionate. Cei care răspund de toate acestea mai au doar două săptămâni la dispoziţie pentru a pune lucrurile la punct, dacă vor să primească turişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri