Drumul spre mare rămâne închis. Zeci de oameni își petrec noaptea în sala de sport din Drajna

Data publicării:
drajna 1

Coloane de maşini întinse pe sute de metri. Aşa poate fi descris drumul vechi spre mare, în dreptul localităţii Fundulea, în plin cod portocaliu de ninsoare şi viscol. Oamenii au aşteptat ore în şir ca circulaţia să revină la normal, dar n-au avut noroc.

Pe timpul zilei, circulaţia spre Lehliu s-a făcut greu şi pe un singur sens, deşi maşinile au fost însoţite de poliţie şi utilaje de deszăpezire. Cu toate acestea, seara traficul s-a blocat.

Hotărât să înainteze şi cu spirit aventurier a fost un bărbat care s-a urcat pe schiuri şi s-a lăsat tras de o maşină. Însă nici el nu a ajuns la destinaţie. Cele aproximativ o sută de persoane care au reuşit, totuşi, să ajungă până la Drajna au rămas înzăpezite acolo.

Oamenii au fost cazaţi în sala de sport a şcolii din localitate. Sătenii au adus saltele, pături şi ceai cald pentru toţi cei de acolo.

Domnul primar ne-a contactat pentru a veni la școală și a porni centralele să facem cald.Am avut și o familie care aveau la dânșii un copil de trei luni, care plecau în Spania. Am reușit să îi cazăm la o casă cu toate condițiile necesare”, spune Bogdan Colţea, profesor la şcoala din Drajna.

Tot la Drajna au fost aduse şi o parte dintre maşinile care s-au tamponat sâmbătă pe Autostrada Bucureşti-Constanţa. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri