Dubla crimă de la Târgoviște. Ipotezele și sfatul lui Tudorel Butoi

Data actualizării: Data publicării:
tudorel butoi

Doi bărbați au fost găsiți împușcați joi seara, pe un câmp de lângă Târgoviște. Polițiștii încearcă acum să dezlege misterul dublei crime. Despre ipotezele luate în calcul în acest caz a vorbit la Digi24 psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Cei doi ar fi fost uciși de la mică distanță, cu o armă de vânătoare.

Deocamdată de aflăm în fața unei situații extrem de urâte, cu consecințe deosebit de grave, motiv pentru care aș mobiliza printr-un îndemn ofiterii de poliție judiciară, criminaliștii, ofițerii de la arme-muniție să facă tot ce se poate pentru pentru identificarea făptuitorului”, a spus Tudorel Butoi.

El merge pe ipoteza luată în calcul și de polițiști, că cei doi ar fi fost uciși de un braconier surprins la vânătoare.

Acești braconieri sunt cunsocuți în zonele respective. Cred că deja cel puțin 5-7 persoane dețin datele pe care le vor da organelor de poliție dacă se face o investigație serioasă cu privire la acești nechibzuiți”, a spus criminalistul.

În opinia sa, „a fost un moment de panică, un moment în care s-a blocat gândirea celui cu arma în mână. Arma te invită să tragi, a tras, a ales cea mai proastă soluție. Doi oameni morți, e cumplită situația”.

Tudorel Butoi îl sfătuiește pe cel care a tras să se predea poliției și spune că este vorba despre un om „necăjit” care „a căzut într-un necaz”.

Dacă la fața locului s-au găsit și tuburile gloanțelor, sunt mâncați. Expertiza balistică nu greșește. În cazul în care are pe ce să lucreze, expertul balistician va identifica arma sau armele care sunt bănuite, vor fi găsite”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri