După ce o fată a fost găsită moartă pe câmp, un bărbat a fost descoperit fără viață în apropiere, în Teleorman. Ce suspectează poliția

Data actualizării: Data publicării:
Tanar-mort-intr-un-grav-accident-
După ce o fată a fost găsită moartă pe câmp, un bărbat a fost descoperit fără viață în apropiere, în Teleorman FOTO: ImpactNews24

O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă, luni, pe un câmp între localităţile Frumoasa şi Bragadiru din Teleorman. Ancheta începută imediat după descoperire a scos la lumină detalii șocante.

Tânăra a murit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori. Presupusul ucigaș, un tânăr de 25 de ani, fostul ei iubit, a intrat cu mașina într-un copac la doar câțiva kilometri distanță și a murit, relatează ImpactNews24.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, tânărul de 25 de ani nu suporta gândul că fata începuse o nouă relație și o suna obsesiv. Pentru a lămuri într-un fel sau altul situația, cei doi au decis să se întâlnească duminică seară, în Alexandria.

Se presupune că cei doi s-au certat, iar bărbatul a omorât-o și a abandonat-o în câmp în locul în care a fost găsită, destul de aproape de domiciliul suspectului, dar la câțiva zeci de kilometri distanță de Alexandria. Ulterior, el a intrat cu viteză într-un copac de la marginea drumului și a murit. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două.

Actualul iubit al fetei este cel care a dat alarma în acest caz. El a căutat-o duminică noapte și luni dimineață folosind o aplicație de localizare a telefonului fetei. El ar fi fost cel care a găsit trupul fără viață al fetei și a sunat la 112.

Ancheta în acest caz este abia la început, iar polițiștii și procurorii încearcă să pună cap la cap toate indiciile descoperite până acum pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri