După o săptămână. Tânărul dispărut în timpul viscolului a fost găsit mort

Data publicării:
14012013 20disparut-43731

Un câine dresat special în căutarea persoanelor dispărute, adus de la Centrul Chinologic de la Sibiu, i-a dat de urmă. Corpul victimei era acoperit de un strat mare de zăpadă

Timp de o săptămână, zeci de militari, politiști, jandarmi și voluntari l-au căutat fără oprire pe bărbat. Acesta a fost dat dispărut de soţie luni seară, când a plecat de acasă pentru a-şi ajuta un vecin care rămăsese înzăpezit, însă nu s-a mai întors.

După toate probabilitățile, tânărul a fost doborât de viscolul puternic şi a rămas captiv între nămeţi. Varianta crimei nu este luată în calcul, deoarece nu sunt urme de violență. Poliţiştii cred că vântul puternic şi temperatuile scăzute i-au fost fatale bărbatului, care a căzut în zăpadă şi a intrat imediat în şoc hipotermic. Medicii legiști vor stabili cauzele exacte ale decesului.

Bărbatul avea 25 de ani și era din comuna Dagâţa. Era căsătorit și avea doi copii, de un an și jumătate, respectiv patru ani.

„Aceasta era a şaptea zi de când 200 de persoane, 100 de civili şi 100 de reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Armatei, Poliţiei de Frontieră au bătut aproape 500 de hectare zi de zi, începând de a doua zi după anunţ”, a declarat Romeo Olteanu, prefectul județului Iași.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri