E. Hurezeanu: V. Ponta a omis să înțeleagă faptul că președintele e în continuare Traian Băsescu

Data publicării:
traian basescu cotroceni presidency ro 26 feb-10

Traian Băsescu a discutat telefonic cu vicepreședintele american Joe Biden, la cererea acestuia din urmă. Vicepreşedintele Joseph Biden și-a exprimat recunoștința față de președintele României pentru modul în care România se implică în proiectele politice și militare care privesc securitatea internațională, precum și pentru participarea trupelor românești în misiunile militare din Afganistan, potrivit unui comunicat postat pe site-ul presidency.ro.  

„Victor Ponta a omis să înțeleagă cine e președintele. Ponta și Crin Antonescu nu au uitat acest enunț în vara trecută, și l-au amintit în forță”, a subliniat Emil Hurezeanu.

„Hotărârile de politică externă și portofoliul măsurilor strategice nu sunt la Corlățean sau Ponta. Este vorba despre președinte, cu CSAT. El e interfața deciziei militare, politice, de securitate strategică la vârf în România”, a explicat Emil Hurezeanu.

„Victor Ponta a fost primit ca șeful Guvernului unei țări al cărei președinte e Traian Băsescu. Ar trebui să existe o congruență. Americanii au aflat și ei că există o ceartă, o confruntare de vanități și orgolii între tânărul plin de speranțe și bătrânul lup de mare neresemnat”, a mai spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri