Ecaterina Andronescu, acuzată că a gonit pe străzile Capitalei. Reacția senatorului PSD

Data actualizării: Data publicării:
ecaterina-andronescu-masina

Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educației, este acuzată că a condus imprudent în trafic. Incidentul ar fi avut loc joi, pe Splaiul Independenței din București, în zona Spitalului Universtar. Contactată de Digi24.ro, ea a afirmat că informațiile nu sunt adevărate.

„Vine lansată pe Splai, mă depășește pe linie dublu continuă, merge vreo 20 de metri pe contrasens, taie fața unuia și se oprește. Ajung în dreapta ei și o văd - duamna Ecaterina Andronescu bre. Pornim, și la următorul semafor trece pe roșu plin, că așa e când ești la putere. Te doare la cașchetă de legi și de fraierii care le respectă”, a povestit Andi Cârlan.

„M-am uitat cu mare atenție, că mi s-a părut din prima că e ea”, a adăugat el.

„A ieșit din Politehnică - 2 sensuri de mers. A intrat pe Splai, unde s-a petrecut întâmplarea - 2 sensuri de mers. Apoi a trecut pe roșu la podul Cotroceni unde am reușit să-i fac poză”, a mai relatat șoferul.

În comentarii, un alt bărbat a spus că senatorul PSD circulă cu viteză și prin parc: „Să vezi cu ce viteză circulă prin parcul Politehnicii, când tu te plimbi cu copiii pe acolo. Când i-am bătut obrazul, a oprit, a dat înapoi și mi-a zis că ea în 30 de ani n-a avut nicio amendă luată. Normal, cine să i-o dea!?”.

Contactată de Digi24.ro, Ecaterina Andronescu a răspuns că „nu este adevărat”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri