Educatoarea care și-a ucis fetița, arestată preventiv. Detaliul care i-a pus pe gânduri pe legiști

Data publicării:
crima timisoara

Educatoarea din Timiş care şi-a ucis fetița de patru ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Este decizia luată în urmă cu puțin timp de magistrații Tribunalului Timiș. Femeia de 38 de ani a petrecut noaptea trecută în arestul poliției județene.

Femeia a fost supusă unui test psihiatric și i s-au făcut și analize toxicologice la Spitalul Județean din Timișoara. Acestea arată că în sângele femeii se găsește o substanță care i-a pus pe gânduri pe legiști. Aceștia vor să facă analize suplimentare pentru a vedea dacă acest compus i-ar fi putut tulbura mințile femeii, astfel încât să își ucidă singurul copil.

Educatoarea le-a spus medicilor că în ultimele 6 luni a fost sub tratament, dar nu a spus pentru ce și nici ce medicamente a luat.

Pe de altă parte, soțul ei spune că femeia nu avea nicio problemă de sănătate și că nu a dat niciun semn de dezechilibru psihic.

Acuzațiile care îi sunt aduse educatoarei pot duce la o condamnare de 25 de ani la închisoare sau la un spital de psihiatrie sub pază.

Citiți și:

Legiștii au finalizat autopsia fetiței ucise de mamă, la Timișoara, și au stabilit cauza morții
Ce le-a spus procurorilor educatoarea care și-a ucis fetița. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore
 
 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri