Elena Băsescu a născut o fetiță

Data publicării:
elena basescu mediafax

Actualizare 11.20. Președintele Traian Băsescu, însoțit de soția sa, Maria, a ajuns la Spitalul Universitar. Președintele le-a spus jurnaliștilor, la intrarea în spital, că este bucuros.

------------------

Elena Băsescu a fost internată în cursul zilei de ieri la Spitalul Universitar.

Aceasta a născut prin cezariană în jurul orei 03:30, sub supravegherea doctorului Monica Cârstoiu, soția managerului spitalului.

Fiica președintelui a născut în a 35-a săptămână de sarcină. Fetiţa are 47 de centimetri și 2.715 grame.

Atât starea mamei cât şi a copilului sunt în parametri normali de evoluţie, dar vor necesita câteva zile de spitalizare.

Mama Elenei Băsescu, Maria Băsescu, a sosit în cursul nopţii la spital pentru a-și vedea nepoata. Președintele Traian Băsescu este așteptat și el în cursul zilei de azi.

În urmă cu două zile, fiica președintelui a postat pe pagina sa de Facebook poze cu soțul său și cu viitoarea cameră a copilului și mărturisea: „Mai sunt aproximativ trei săptămâni până la cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa noastră: ziua când vom deveni părinţi. Pe amândoi emoţiile şi aşteptarea ne-au copleşit. Asta nu înseamnă că nu am apucat să desenăm pereţii din camera fetiței noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică :). A ajutat-o de zor pe pictoriţă. Sperăm că şi micuţei noastre o să-i placă…”

Elena Băsescu a născut exact în ziua în care face un an de la căsătorie.

Ieri, fiica președintelui a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei limbii române. De asemenea, cu câteva ore înainte de a naște, tot pe pagina de Facebook, Elena Băsescu prelua un articol din presă, făcând un comentariu acid la adresa premierului Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri