Elena Udrea: În politică, femeia trebuie să accepte că mai puţină cochetărie nu strică

Data publicării:
1-49705

Întrebată dacă se simte sprijinită de preşedintele Traian Băsescu, Elena Udrea, care candidează la şefia Partidului Democrat Liberal, a răspuns: „Nu neapărat”, adăugând că „PDL se află într-un moment de cotitură, într-un moment de răscruce, în care trebuie să se regândească, să se reconstruiască. Ceea ce se întâmplă acum ne arată că dacă PDL continuă să fie lipsit de energie, de direcţie, de perspectivă, aşa cum există percepţia că e astăzi, nu va avea un viitor politic şi în nici un caz nu va mai putea fi un partid care să poată să câştige alegerile.

La RFI România, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului mai spune că îşi doreşte o cursă onestă, „pentru binele partidului”. Ea candidează la conducerea Partidului Democrat Liberal alături de Vasile Blaga, actualul preşedinte, iar alegerile au loc luna viitoare, pe 23 martie, în cadrul unei Convenţii Naţionale.

Joi seară, într-o emisiune televizată, preşedintele Traian Băsescu a lansat un atac virulent împotriva situaţiei actuale din Partidul Democrat Liberal, pe care a comparat-o cu cea din fostul FSN (Frontul Salvării Naţionale) condus de Ion Iliescu. „Un partid fără lider, fără candidat la preşedinţie şi cu o elită mediocră”, a spus preşedintele. Despre Elena Udrea, şeful statului consideră că are şanse să obţină şefia PDL, dacă renunţă la pantofii cu toc înalt şi la poşetele scumpe „cu care a intrat în politică”.

„Când eşti controversat, trebuie să faci un singur lucru. Să te baţi să arăţi că nu tu ai furat flota. Ea are probleme mai mici. Trebuie să se descalţe de pantofii cu tocuri înalte, să mai lase din poşetele cu care a venit în politică, să ia poşete mai ieftine. Nu a avut problemele care m-au obligat pe mine să plec din Parlament”, a completat preşedintele.

Elena Udrea: „Emil Boc ar putea să fie candidatul PDL la preşedinţie”

Traian Băsescu crede în şansele Elenei Udrea de a câştiga şefia PDL

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri