Sari la conținut

EURO 2016 | Islanda - Ungaria se joacă ACUM. Incidente în tribune înainte de meci

Min. 31 - OCAZIE MARE ISLANDA! Gudmundsson a profitat de o greşeală uriaşă a lui Kadar şi a rămas singur cu Kiraly, însă şutul său cu piciorul stâng a fost prea slab pentru a-l învinge pe veteranul din poarta Ungariei.

Min. 20 - Maghiarii sunt prezenţi mai mult în jumătatea adversă, dar fără să creeze pericol la poarta lui Halldorsson. Deocamdată, islanezii se mulţumesc să se apere atent şi să încerce să lovească pe contraatac. 

Min. 9 - Bodvarsson a trimis cu capul peste poartă din mijlocul careului, după o aruncare de la margine şi o prelungire tot cu capul a unui coleg. Prima şansă importantă a partidei. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut islandezilor.

UPDATE 18:28 - Din câte se pare, incidentele au fost produse de fanii maghiari, care s-au luat la bătaie cu forţele de ordine de pe stadion.

UPDATE 18:25 - Incidente pe Stade Velodrome, înainte de startul partidei. Potrivit AFP, au exitat bătăi în tribunele arenei din Marsilia.

ECHIPELE DE START

Islanda: Halldorsson - Saevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason - Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, B. Bjarnason - Sigthorsson, Bodvarsson

Rezerve: Kristinsson, Jonsson - Hauksson, Hermannsson, Ingason, Finnbogason, Sigurjonsson, E. Bjarnason, Magnusson, Hallfredsson, Traustason, Gudjohnsen

Antrenor: Lars Lagerback

Ungaria: Kiraly - Lang, Guzmics, Juhasz, Kadar - Gera - Dzsudzsak, Nagy, Kleinheisler, Stieber - Priskin

Rezerve: Dibusz, Gulacsi - Korhut, Fiola, Elek, Szalai, Nemeth, Bode, Lovrencsics, Pinter, Nikolic, Bese

Antrenor: Bernd Storck


Ungaria a câștigat clar ultimul duel direct cu Islanda, scor 4-0 (2011), meci în care Dzsudzsak, anunțat titular și sâmbătă, s-a numărat printre marcatori. Datele problemei s-au schimbat însă de atunci, iar Islanda a devenit o echipă bună a Europei, dovadă și remiza din primul meci de la Euro 2016, 1-1 cu Portugalia.

Cu o populație de doar 330.000 de locuitori, Islanda este cea mai mică națiune care a ajuns la un turneu final major.