EUROPA LEAGUE. Inter – CFR Cluj 2-0. Calificarea e departe

Data publicării:
1502 20inter 20cfr-49621

Pe stadionul „Giuseppe Meaza” din Milano, CFR a început destul de bine, în faţa unei echipe care a care s-a mulţumit să acţioneze pe contre. Inter, de la care a lipsit Cristi Chivu, l-a pierdut repede pe Milito, accidentat, locul său fiind luat de Palacio.

Şi tocmai fotbalistul argentinian avea să fie eroul întâlnirii, reuşind să înscrie ambele goluri ale italienilor. A făcut-o mai întâi în minutul 20, când l-a învins pe Felgueiras cu un lob din interiorul careului, după o lansare în adâncime a lui Guarin.

Cea mai mare ocazie de gol a campioanei României s-a consumat în prelungirile primei reprize, când Rada a executat o lovitură liberă iar portarul Handanovici a apărat cu dificultate.

Palacio a stabilit rezultatul final în minutul 87, după o fază aproape identică.

Au jucat echipele:

Inter: Handanovici - Nagatomo, Silvestre, Ranocchia, Pereira - Cambiasso, Kovacici (Jonathan '88), Gargano - Guarin - Cassano (Alvarez '74), Milito (Palacio '10). Antrenor: Andrea Stramaccioni.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada, Camora - Godemeche (Maftei '39) - G. Mureşan, Sepsi - Rui Pedro (Bjelanovici '84) - Maah (Hora '79). Antrenor: Paulo Sergio.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Grecia, formată din Michael Koukoulakis (central), Dimitrios Saraidaris, Damianos Efthimiadis (asistenţi), Stavros Tritsonis, Anastassios Kakos (asistenţi suplimentari) şi Christos Mpaltas.

Înaintea partidei, finanţatorul clujenilor, Arpad Paszkany, spunea că echipa sa trebuie să înscrie dacă vrea să spere la calificare. Nu a făcut-o, astfel că misiunea ceferiştilor în perspectiva returului programat pe 21 februarie se anunţă aproape imposibilă, aceştia având nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă pentru a merge mai departe.

Tot miercuri seară, Steaua a jucat la Amsterdam cu Ajax, în faţa căreia a pierdut tot cu scorul de 2-0.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri