EXPERIMENT. Google testează cele mai noi tehnologii de browsing

Data publicării:
1502google-49647

Programul Google Experiments este unul cel puțin interesant. Numeroși useri sau dezvoltatori de software pot publica programe web based pe care utilizatorii de Google Chrome le pot testa. Scopul proiectului este de a folosi ultimele tehnologii de browsing și de interactivitate online.

Cu ce se aleg utilizatorii de Chrome? Cu o experiență interactivă și cu imagini frumoase, asta dacă, bineînțeles, au o placă grafică suficent de bună încât să se bucure de o rezoluție HD. „Find your way to Oz” este ultimul program lansat de companie în colaborare cu cei de la Disney. Mai departe de a demonstra de ce performanțe este capabil browserul Chrome, platforma este și un bun prilej de promovare al noului film Disney „Oz the great and Powerful”.

Călătoria pe care o poți controla cu mouse-ul sau cu trackpad-ul te poartă printre corturile unui circ prăfuit din Kansas și te duce pe urmele vrăjitorului într-un tărâm fermecat.

Pentru pasionații de coduri, sursă și programare web, cei de la Google oferă extrem de multe detalii despre cum a fost realizat proiectul. Per total, proiectul îți oferă 10 minute de divertisment fără să îți ceară nimic în schimb.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri