Expozanţi din 24 de ţări participă la cel mai mare târg de panificaţie din România

Data publicării:
14042013 panificatie

Tibor Tokes are 56 de ani și a venit în Capitală împreună cu soţia, principalul său ajutor, tocmai de la Târgu Mureș. Este pentru a cincea oară când participă la astfel de târguri, iar specialitatea sa este pâinea tradițională ungurească. 

"În Ardeal așa se spune, palaneț. Ăsta-i un aluat de pâine și o să punem pe ele smântână cu usturoi, sos de pizza și șuncă", explică Tibor Tokes.

Peste 130 de brutari și cofetari din 24 de ţări și-au expus produsele la târgul Gastropan, cel mai mare târg de profil din România. Produsele, unele mai apetisante ca celelalte, sunt pentru toate gusturile: biscuiți, turte dulci, cozonaci, ciocolată, înghețată și torturi cu marțipan.

Târgul este găzduit de centrul Exporom şi va rămâne deschis până duminică la ora 16.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri