Facebook-ul, interzis pe computerele Spitalului Județean de Urgență din Brăila

Data publicării:
mobil facebook GettyImages-142610768

Niciun angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Brăila nu mai are acces la Facebook pe calculatoarele instituţiei.

În urmă cu ceva luni bune am făcut aşa un sondaj în serverele noastre şi am văzut că sunt foarte încărcate cu accesări facebook şi pentru că în ultima săptămână, intrând în mai multe birouri, cam pe toate ecranele erau pagini de Facebook”, spune dr. Mihail Iugulescu, manager SJU Brăila.

Managerul Spitalului Judeţean spune că pacienţii aşteptau prea mult să fie consultaţi din cauză că medicii şi asistentele erau ocupaţi să posteze mesaje pe site-ul de socializare.

Cred că este o măsură care are, în primul rând, rol de a eficientiza activitatea şi de a scurta timpii morţi pe care îi pierdem cu lucruri inutile în unitate”, mai spune dr. Mihail Iugulescu.

„Este o idee bună. La serviciu îți faci treaba. Pentru asta ești plătit, pentru asta semnezi condica”, spune un pacient.

„Da, e foarte bine ce-a făcut! Dacă a făcut chestia asta, e foarte bine. Se țin de servici toți. Ai 8 ore de muncă, păi muncești 8 ore. Și medicul și toți să stea în spital aici. Corect așa! Ori lucrează, ori stă la Facebook. Asta o faci în timpul liber”, spune o femeie.

Medicii şi asistentele care vor totuşi să vadă ce se mai întâmplă pe Facebook pot accesa site-ul pe telefoanele mobile sau tablete.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri