Familia educatoarei care și-a ucis fiica, vizată în trecut de anchete

Data publicării:
copil plange shutterstock_674580775

Noi detalii ies la iveală în cazul educatoarei din Timişoara care şi-a ucis fiica de patru ani. Protecţia Copilului a mai făcut anchete în familia ei, după ce doi copii aflaţi în plasament s-au plâns că au fost agresaţi de fratele femeii. În urma anchetei, copiii au fost luaţi de la familia care-i îngrijea.

Tatăl educatoarei a fost asistent maternal din 1999 până în 2013. În această perioadă, familia a avut în plasament patru copii.

În 2013, familia avea în plasament doi copii cu vârste mai mari de 14 ani, pe care fratele educatoarei i-ar fi agresat. Ulterior, bărbatul care avea copiii în plasament și-ar fi dat demisia din sistem, iar copiii au fost luați din familie.

Educatoarea Oana Neţ, în vârstă de 38 de ani, este arestată preventiv pentru şi-a ucis fiica de patru ani, înecând-o în cada de la baie. Ea le-a spus procurorilor, la audieri, că nu îşi aminteşte cum a reacţionat fiica sa în ultimele momente de viaţă şi că a vrut ca ea şi fetiţa să moară pentru a scăpa de situaţia tensionată din familie, după ce soţul său a anunţat-o că vrea să divorţeze. Femeia este plasată în arest preventiv.

Crima a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţa crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri