Sari la conținut
News Alert

Fără nunţi gălăgioase ale romilor în Timişoara. Primarul Nicolae Robu: „Stop parangheliilor dezonorante”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, declară război nunţilor zgomotoase ale clanurilor de romi, care transformă oraşul în fiecare vară într-un loc de petrecere în aer liber. Edilul a lansat acest mesaj pe Facebook, din Ibiza, unde se află în concediu.

FOTO: Facebook.com/Nicolae Robu

Stop parangheliilor dezonorante pentru Timişoara şi perturbatoare ale vieţii timişorenilor!” Aşa începe mesajul postat pe internet de primarul Timişoarei. „Nu-i tratăm discriminatoriu pe aceşti cetăţeni, le respectăm dreptul la tradiţiile lor, dar le cerem ferm să demonstreze şi ei că respectă oraşul, neperturbându-l, că-şi respectă concitadinii de alte etnii, nederanjându-i! În fapt, le cerem, fix cum cerem oricui, să respecte legea!”, mai scrie Nicolae Robu.

Edilul cere ca nunţile gălăgioase ale romilor să aibă loc în afara oraşului şi solicită Poliţiei Locale, Naţionale şi Jandarmeriei să îşi intre în atribuţii.

O astfel de nuntă are loc chiar vineri, iar oamenii legii sunt pregătiţi să intervină dacă circulaţia va fi blocată sau dacă muzica va deranja.

În această lună, pentru un astfel de eveniment a fost aplicată o singură amendă, de 5000 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.