Fata rănită în accidentul provocat de Silviu Lung este în stare gravă şi urmează să fie operată

Data publicării:
medical spital sanatate sursa foto digi24-1

 

Şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova, Alexandru Cameniţă, a declarat, joi, că Silviu Lung „mai are ameţeli şi îl doare capul”.

Silviu Lung are o stare generală bună, dar va mai rămâne internat cel mai probabil şi în cursul zilei de astăzi (n.r. - joi) şi mâine, pentru că mai are ameţeli, îl doare capul, dar loviturile suferite la nas şi frunte nu-i pun probleme. Vrea să fie lăsat în pace, să nu fie supus presiunii media”, a afirmat Alexandru Cameniţă.

El a precizat că fata de 16, rănită în accident şi aflată în starea cea mai gravă, „are o stare proastă în general”, medicii urmând să decidă „momentul cel mai bun în care s-ar putea interveni chirurgical”.

Pacienta are un hematom la cap, vom decide în orele următoare care este momentul cel mai bun în care s-ar putea interveni chirurgical, are o stare proastă în general”, a mai spus Alexandru Cameniţă.

Tânăra este în prezent internată pe Secţia de Neurochirurgie a SJU Craiova.

Conform sursei citate, fratele fetei, în vârstă de 15 ani, rănit de asemenea în accidentul de miercuri este în stare bună şi va rămâne internat la Secţia de chirurgie-ortopedie-pediatrie.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani, după ce autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, şoferul care conducea autoturismul Renault, un bărbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane - doi fraţi de 15 şi 16 ani, copiii bărbatului decedat, şi Silviu Lung - au fost rănite.

Silviu Lung, în vârstă de 57 de ani, a fost portar al echipei naţionale de fotbal, dar şi la Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova. Lung a evoluat şi la echipa naţională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi la Campionatul Mondial din 1990.

În prezent, Silviu Lung este antrenor cu portarii la CS Universitatea Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri