Femeie dată dispărută după ce a plecat de la un cămin de bătrâni, găsită moartă după câteva zile

Data publicării:
masina de politie
Femeie dată dispărută după ce a plecat de la un cămin de bătrâni, găsită moartă după câteva zile.

O femeie în vârstă de 78 de ani, dată dispărută în urmă cu câteva zile după ce a plecat de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din localitatea Hăghig, a fost găsită fără viaţă, miercuri, pe malul râului Olt.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna a precizat că în urma primei examinări s-a constatat că femeia nu prezintă urme vizibile de violenţă.

„Din nefericire, femeia a fost găsită, fără viaţă, pe malul râului Olt, în extravilanul localităţii Arini (...) Aceasta a fost preluată de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei producerii decesului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, potrivit Agerpres.

Femeia, care a plecat duminică de la căminul pentru bătrâni din Hăghig, a fost căutată în ultimele zile de mai multe echipe de pompieri, jandarmi, poliţişti, salvamontişti şi voluntari, iar autorităţile au făcut apel şi către cetăţeni să sune la 112 sau să anunţe cel mai apropiat post de Poliţie dacă pot oferi informaţii legate de persoana dată dispărută.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri