Femeie de 40 de ani, decedată într-un accident rutier. Fiica acesteia a ajuns la spital

Data publicării:
echipe isu la locul unui accident
Femeie de 40 de ani, decedată într-un accident rutier. Fiica acesteia a ajuns la spital.

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit, iar fiica acesteia de 14 ani a ajuns la spital, în urma unui accident care s-a produs sâmbătă pe DJ 240, pe raza localităţii Slobozia Blăneasa, comuna Negrileşti din judeţul Galaţi.

„La data de 10 iunie, la ora 10,56, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 240, în interiorul localităţii Negrileşti, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier. Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că o femeie, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 240, în interiorul comunei Negrileşti, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Ţigăneşti către Ghidigeni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum şi din motive necunoscute la acest moment, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga faţă cu un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii”, precizează IPJ Galaţi.

În urma impactului, femeia a rămas încarcerată, fiind grav rănită şi în stare de inconştienţă. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica acesteia, o minoră cu vârsta de 14 ani, care a suferit leziuni uşoare.

Au intervenit echipele de descarcerare de la ISU Galaţi care au extras persoana din autoturism şi imediat a fost preluată de echipajele SMURD care au efectuat manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat, fiind constatat decesul conducătoarei auto.

Minora a fost preluată de elicopterul SMURD Galaţi şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Sfântul Ioan” pentru investigaţii medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri