Femeie înjunghiată în Tokyo. Românul a recunoscut crima

Data publicării:
02032013 20japonia-52528

Televiziunile japoneze au prezentat imagini surprinse de o cameră de supraveghere aflată în apropiere de locul crimei. Înregistrarea arată doi tineri care fug, imediat după ce tânăra japoneză a fost ucisă. Testele ADN au confirmat că sângele găsit pe mănuşile românului îi aparţine victimei. Complice japonez al românului, în vârstă de 18 ani, este dat în urmărire generală. Într-o declaraţe acordată presei japoneze, mama românului şi-a cerut scuze pentru fapta fiului său.

„Îmi cer scuze. Când mă gândesc la părinţii victimei, mă doare inima. Nu am cuvinte. Sunt tristă pentru ce s-a întâmplat”, a spus ea.

Mama băiatului a precizat că acesta era plecat de acasă de mai multe zile. Tînărul i-a mărturisit că plănuia să comită un jaf, pentru că rămăsese fără bani. Numele suspectului nu a fost dezvăluit, pentru că acesta este minor.

Presa niponă a publicat și fotografii cu victima, o tînără de 22 de ani, numită Arisa Yamada. Femeia făcea studii de cosmetică și lucra nopțile la un restaurant pentru a-și plăti școala. Fata a fost înjunghiată în spate de două ori. A murit la spital, din cauza hemoragiei masive.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri