O femeie internată la „Obregia”, dată dispărută de 6 zile, a fost găsită moartă în curtea spitalului

Data actualizării: Data publicării:
obregia

O femeie de 63 de ani internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” şi dată dispărută de către familie din 2 august a fost găsită moartă, miercuri, în curtea unităţii medicale.

Potrivit anchetatorilor, în 2 august familia pacientei Victoria Trandafirescu, în vârstă de 63 de ani, s-a adresat atât conducerii spitalului, cât şi Poliţiei, anunţând că femeia a dispărut. 

Poliţiştii au început cercetări şi au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, fără să găsească momentul în care Victoria Trandarfirescu a ieşit pe poartă sau a sărit gardul.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii au căutat-o, miercuri, în curtea spitalului, cu un câine de urmă. Femeia a fost găsită moartă, într-o zonă cu vegetaţie înaltă, motiv pentru care a fost sesizat Serviciul Omoruri. Cadavrul a fost ridicat pentru necropsie, dar din primele verificări nu au fost sesizate urme de violenţă.

În acest caz a fost deschis un dosar de moarte suspectă, iar poliţiştii urmează să stabilească exact circumstanţele în care a avut loc decesul.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri