Femeie reţinută de polițiști, după ce i-ar fi sustras unui bărbat portofelul cu 5.000 de lei, în timp ce l-a îmbrăţişat pe stradă

Data publicării:
Femeie cu mâinile prinse în cătușe la spate
Femeia care și-a obligat fiica să se prostitueze a fost arestată preventiv. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: GettyImages

O femeie, bănuită că ar fi sustras un portofel cu peste 5.000 de lei de la un bărbat, în timp ce l-a îmbrăţişat, a fost reţinută, în urma unei percheziţii domiciliare, de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin.

„În fapt, la data de 10 octombrie a.c., un bărbat, de 53 de ani, în timp ce se afla pe o stradă din Reghin, ar fi fost abordat şi îmbrăţişat de o femeie, de 35 de ani, din Târgu Mureş. Astfel, profitând de neatenţia victimei, femeia în cauză i-ar fi sustras, din buzunarul hainei, portmoneul în care avea 5.500 de lei. În urma probatoriului administrat, faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Urmare a activităţilor desfăşurate, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%”, a anunţat, joi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Reghin pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri