Femeie ucisă la prima întâlnire de un bărbat cunoscut pe Facebook, în fața unei pensiuni din Sinaia

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Politia Română

O femeie a fost ucisă în bătaie de presupusul partener, în fața unei pensiuni din Sinaia unde urmau să se cazeze. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, iar după ce a lovit-o pe femeie, agresorul s-a urcat la volan și a dispărut.

Poliția a fost anunțată în jurul orei 16.40 că o femeie a fost bătută în fața unei pensiuni din centrul stațiunii Sinaia și că în urma loviturilor primite ar fi intrat în stare de inconștiență.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat”, a precizat IPJ Prahova, relatează Obsevatorul Prahovean.

Bărbatul a fugit de la fața locului, dar a fost prins la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

„Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legala, respectiv 1.40 grame la mie alcool pur în aerul expirat. La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova”, a mai precizat IPJ Prahova.

Femeia care a murit avea 47 de ani, iar agresorul are 51. Potrivit ziarulincomod.ro, care citează surse din anchetă, cei doi s-au cunoscut pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni și erau la prima întâlnire.

După ce a fost prins la Comarnic, bărbatul a fost dus la audieri, însă după câteva ore a fost lăsat să plece acasă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri