Fiica lui Michael Jackson a ajuns în spital, după ce ar fi încercat să se sinucidă

Data publicării:
paris-jackson1

În vârstă de 15 ani, Paris Jackson s-ar fi automutilat, potrivit site-ului TMZ. Ea a fost transportată la spital miercuri la ora 2.00 dimineaţa, cu o ambulanţă chemată de urgenţă la locuinţa acesteia. 

Surse medicale au declarat că ar putea fi vorba de o supradoză" şi că pacientul a fost transportat la spital.

Bunica adolescentei, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei că este vorba de o tentativă de sinucidere. "A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest", a precizat avocatul.

Mama fetei, Debbie Rowe, a confirmat că fiica ei a încercat să se sinucidă, explicând că tânăra "a trecut prin multe în ultima perioadă".

Potrivit presei americane, cu câteva ore înaintea incidentului tânăra ar fi postat pe un site de socializare un text din melodia Yesterday” a trupei Beatles: „Ieri, toate necazurile mele păreau atât de departe, dar azi ele par să rămână aici”.

Michael Jackson, care a decedat pe 25 iunie 2009, are trei copii: Prince, Paris şi Blanket. Cei trei, împreună cu bunica lor, Katherine Jackson, au dat în judecată compania AEG Live, pe care au acuzat-o de responsabilitate pentru decesul lui Michael Jackson din cauza unei supradoze. Paris şi Prince ar urma să depună mărturii în acest proces la sfârşitul lunii iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri