Fiica lui Mircea Rednic, martor ocular la atentate: Eram în aeroport, am văzut răniţi pe jos, nu ştiu dacă erau morţi sau în viaţă 

Data publicării:
explozie bruxelles aeroport twitter-1

FOTO:  Peter Danton / Twitter

Actualizare 09:50 - Luana Rednic a intrat în legătură telefonică cu Digi24 şi a povestit prin ce a trecut pe aeroportul din Bruxelles.

Ea a povestit că era la check in, înainte de controlul de securitate când a fost prima explozie. După care a mai fost o explozie în altă parte a aeroportului, iar oamenii au început să alerge în toate direcţiile.

Luana povesteşte că un domn a luat-o de mână şi alături de alte persoane s-au închis într-un birou şi s-au adăpostit sub masă. Tavanul căzuse şi era fum şi praf. În perioada în care a fost închisă în birou a auzit focuri de armă. După 15 minute i s-a spus că trebuie sa evacueze aeroportul.

Fiica lui Mircea Rednic povesteşte că în momentul în care a ieşit din birou, a alergat şi pe jos erau oameni întinşi, neştiind dacă sunt morţi sau vii. A fost condusă alături de alţi pasageri înafara aeroportului, pe pistă.

Luana Rednic a adăugat că „erau pompieri pentru că a luat foc un restaurant unde a fost o bombă şi la cealaltă intrare era o farmacie acolo a mai fost altă bombă”.

Întrebată ce va face mai departe, aceasta a răspuns că nu va mai pleca cu avionul, îl va aştepta tatăl ei să o ia cu maşina.


Mircea Rednic a fost în legătură telefonică cu Digi24 şi a povestit că fiica sa se afla în aeroportul Zaventem în momentul celor două explozii. Mircea Rednic vorbea la telefon cu fiica sa şi a auzit exploziile prin telefon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri