Foto Fiul Dianei Șoșoacă, aflat la volan, a încercat să fugă de polițiști. S-a ales cu amendă și permisul suspendat

Data actualizării: Data publicării:
masina fiu sosoaca politie

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost urmărit de polițiști, în această dimineață. Totul s-a întâmplat în urmă cu scurt timp, pe Drumul Național 1, când a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Urmărirea nu a durat mult pentru că tânărul a dat de accesul într-o proprietate privată și nu a mai avut unde să fugă.

Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat.

S-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească.

Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, arată un comunicat al Poliției.

Nu este prima dată când fiul senatoarei Șoșoacă rămâne fără permisul de conducere.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri